Over Alice

Ik ben Alice Bakker en ik woon in Grou. Na ruim 20 jaar in de zorg te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging.Ik ben in 2017 mijn eigen pedicurepraktijk begonnen in Grou. Ik heb er nog geen dag spijt van gehad dat ik mijn vaste baan heb opgegeven en mijn hart heb gevolgd. Ik vind het werk zo leuk, dat ik  een opleiding heb gedaan voor nagelstyling. Dus sinds kort zet ik ook Acrylgelnagels!

Arkada specialist

In mijn praktijk pas ik sinds 2017 de Arkada techniek toe. De Arkada techniek is een corrigerende procedure voor ingegroeide nagels. De techniek kan worden toegepast wanneer andere ingrepen of behandelmethoden geen resultaat bieden. Een ingegroeide nagel komt veel voor, zowel bij mannen, vrouwen en kinderen. Helaas is veelal onbekend dat er diverse behandelmethoden voor deze aandoening zijn. Een drastische ingreep als het (deels) verwijderen van de nagel is lang niet altijd nodig.

Klanten voelen direct verlichting na één behandeling. In de meeste gevallen is één behandeling al voldoende om de problematiek het hoofd te bieden. In sommige situaties is een maandelijkse controle afspraak nodig. Tijdens de controle afspraak is het mogelijk dat een kleine aanpassing wordt uitgevoerd, zodat het optimale resultaat kan worden behaald.

Samengevat de voordelen van de Arkada techniek:

– Operatieve ingreep is niet nodig
– Geen lange hersteltermijn
– Behandeling is zeer effectief
– Verlichting is na slechts 1 behandeling al voelbaar
– Direct een goed uitziende nagel

Pedicure aan huis

Voor een pedicure behandeling kom ik graag naar u thuis als u niet in staat bent om naar mijn salon te komen. In Grou is het gratis, voor alle omliggende dorpen reken ik hiervoor € 5,- extra.

Diploma Nagelstyling

In juni 2019 heb ik mijn cursus voor professioneel Nagelstyling afgerond en mocht ik het certificaat in ontvangst nemen! Op deze manier kan ik mijn werkzaamheden mooi aanvullen en de klanten van verzorgde & mooie nagels voorzien.